Partnerprogram

Posted on by

Van a környezetedben olyan, akinek érdekes lehet ez a tanfolyam?
Akkor lehet, hogy neked pénzt fog hozni ez a partnerprogram!

MIT JELENT A PARTNERPROGRAM?

Partnerprogram az olyan együttműködés, amikor a két fél (jelen esetben Te és én) olyan megállapodást köt, amely mindkét fél számára kedvező feltételeket biztosít. Ha te segítesz nekem a tanfolyamom hirdetésében, és ezáltal résztvevőket hozol a tanfolyamra, én ezt neked pénzzel honorálom. Ennyire egyszerű!

partnerprogram-1KIKNEK LEHET ÉRDEKES A TANFOLYAM?

Akik pl. bármilyen hálózatban dolgoznak, akik sokat hirdetnek, akik bármilyen terméket, szolgáltatást értékesítenek, akik idősebbek, és a számítástechnikával most ismerkednek, kisvállalkozóknak, magánszemélyeknek, gyermekükért-családjukért rajongó, róluk sokat fotózó, posztoló anyukáknak, stb.

Mutasd meg nekik Te a lehetőséget, és keress ezzel pénzt!

 

partnerprogram-2HOGYAN?

1. Jelezd részvételi szándékodat a partnerprogramban az alábbi űrlap beküldésével. Visszaigazolásban kapsz egy partner azonosító kódot.

2. Mutasd meg a www.kepszerkesztotanfolyam.eu weboldalt ismerőseidnek. Kérd meg őket, hogy ha érdekli a dolog, a hirdetésedben látható kódot feltétlenül írja be jelentkezéskor, mert így részt vehet a havi nyereményjátékon – ahol minden hónapban csodaszép, antiallergén ékszert nyerhet. (Pl. ilyeneket: >>>)

(A nyereményt én állom, neked ezzel nem lesz semmi teendőd és költséged.)

3. Ha a te kódodat megadó érdeklődő részt vesz a tanfolyamon, a befizetett részvételi díjból 2 000 Ft a tied. Ezt azonnal megkapod, amint a résztvevő a tanfolyami díjat befizette.
Sőt, amelyik hónapban lesz olyan résztvevő, aki általad jelentkezik a tanfolyamra, abban a hónapban te is részt veszel a havi nyereményjátékon – így te is nyerhetsz!

MI A TEENDŐD?

Mutasd meg a környezetedben ismerőseidnek, hirdesd a tanfolyam weboldalát, ehhez kapsz kész hirdetési szöveget és képeket is. Napi pár perc időráfordítás is eredményt hozhat.

MI A BIZTOSÍTÉKOD?

Bevallom őszintén, nekem magamnak nem sok időm van a folyamatos hirdetésfeladásra, mert naponta sok időmet leköti a munkám – ezért indítok mindig partnerprogramot is.
Leginkább fizetős hirdetéseket adok fel. DE szívesebben fizetem ki Neked a hirdetésre szánt összeg egy részét a Facebook vagy a Google helyett, ha te hozol nekem vásárlót 🙂

A készen kapott hirdetésekben benne lesz az azonosító kódod, és az is, hogy a jelentkezőnek a kódot mindenképpen be kell írnia, mert csak így vehet részt azon a havi sorsoláson, ahol értékes nyereményt nyerhet.

Amikor valaki jelentkezik a tanfolyamra, fogom tudni, kinek az ajánlása révén jött – és nekem nagyon megéri, hogy ezért kifizessem neked a jutalmadat. Hiszen így csak a téma iránt érdeklődő, konkrét vásárló után fizetek: nem megy el időm és pénzem arra, hogy sok tízezer embernek megjelenik ugyan a fizetett hirdetésem, de nincs belőle érdeklődő. Ugye ez egyértelmű?

Ha érdekel a dolog, és szívesen lennél a hirdetési partnerem, jelentkezz ezen az űrlapon keresztül. Ha kérdésed van ezzel kapcsolatban, azt is küldd el nyugodtan:

Partnernek jelentkezek

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone
Ha tetszik, oszd meg másokkal is!